Mbledhje gjenerala 2013 / 2014

Ftesë për mbledhje gjenerale me 25. janar 2014 ora 19.00 te lokali i xhamisë në Theklavej 26, 2400 København NV

 

Në mbledhjen gjenerala kryesia prezenton raportin e vitit kaluar 2013, dhe planin/buxhetin për vitin 2014. Në kët mbledhje prezentohet kryesia për vitin 2014-2016.

 

Të mirseardhur jan gjith anëtarët.

 

Me respekt

Kryesia

ANËTARËSIA VJETORE PËR 2011

ANËTARËSIA VJETORE PËR 2011

Të nderuar anëtarë të SHKSHD

Anëtarësia vjetore për 2011 do të jetë njësoj sikur në vitin e kaluar, ku çdo person do të paguajë 1 DKK në ditë, dmth 365 DKK në vjet për person.

Çeqet për anëtarësinë vjetore për 2011 u janë lëshuar anëtarëve nëpërmjet shërbimit PBS. Shërbim PBS është më lirë, më i shpejt dhe më mirë për shumë arsye tjera.

Për informata tjera mund lajmeroheni te zyra e SHKSHD çdo të diel nga ora 11.00 - 12.00 ose në email: info@shkshd.dk

 

ME NDERIME

KRYESIA E SHKSHD