Xhamia e SHKSHD's

Një xhami për gjith shqiptarët në Danimark


Xhamia e SHKSHD's është themeluar nga anëtarët dhe përmbahet nga anëtarët. Kjo xhami është e hapur për gjithë shqiptarët në Danimarkë dhe këtu punohet sipas principit 'Të drejtat e barabarta dhe kushtet e njëjta'.

Anëtarsohuni te xhamia e shqipëtare në Danimarkë këtu.

Rregullorja e Xhamisë

 

Hyrja e xhamisë (1)

Hyrja e xhamisë (2)

Mirabi dhe hytbja e xhamisë

Pamje nga xhamia