Mbledhje gjenerale

Ftesë për mbledhje gjenerale me 26. janar 2013 ora 19.00 te lokali i xhamisë në Theklavej 26, 2400 København NV

Në mbledhjen gjenerala kryesia prezenton raportin e vitit kaluar 2012, dhe planin/buxhetin për vitin 2013.

Të mirseardhur jan gjith anëtarët.

Me respekt
Kryesia

 

Comments are closed